Thomas P. Boje, Arbejdsmarkedet i Danmark, København: Hans Reitzel 1982, 202 s., 146,50kr. Fremtidig Arbejdskraftefterspørgsel, red. af Sven Illeris og Torben Pilegaard Jensen, AKF 1982, 348 s.. - Ravn, Erik (Politica, 1983)
-