Dansk sikkerhedspolitik og forslagene om Norden som kernevåbenfri zone. København: sikkerheds- og nedrustningspolitiske Udvalg i kommission hos Forlaget 1982, 202 s., 60,00 kr. - Østreng, Willy (Politica, 1983)
-