Harald Westergård Andersen, Dansk politik i går og i dag. Fra 30’ernes økonomiske til stagnationen i 80’erne, København: Fremad, 1982, 3. reviderede og ajourførte udgave, 333 sider, 110,00 kr. - Elklit, Jørgen (Politica, 1983)
-