Torben K. Jensen og Tommy J. Johnsen. Sundhedsfremme i teori og praksis - en lære-, debat- og brugsbog på grundlag af teori og praksisbeskrivelser. Sundhedstremmeafdelingen Ringkjøbing Amt, 2000 (2. oplag udsivet på forlaget Philosophia 2000), 244 s., kr. - Thorup Larsen, Lars (Politica, 2001)
Torben K. Jensen og Tommy J. Johnsen. Sundhedsfremme i teori og praksis - en lære-, debat- og brugsbog på grundlag af teori og praksisbeskrivelser. Sundhedstremmeafdelingen Ringkjøbing Amt, 2000 (2. oplag udsivet på forlaget Philosophia 2000), 244 s., kr. 260,00.