Johannes Andersen, Jørgen Goul Andersen og Lars Torpe, Hvad folket magter - Demokrati, magt og afmagt, København: Jurist- og Økonomforbundets Forlag, 2000, 304 s., kr. 295,00. - Møller Hansen, Kasper (Politica, 2001)
-