Lilli Zeuner, Sociologisk kulturteori mellem naturvidenskabelig og samfundsvidenskabelig tænkning, København: Nyt fra Samfundsvidenskaberne, 2000, 383 s., kr. 348,00. - F. Sørensen, Stig (Politica, 2001)
-