Marianne Antonsen og Torben Beck Jørgensen (red.). Forundringer i teori og praksis - skiftende billeder fra den offentlige sektor, København: Jurist- og Økonomforbundets Forlag, 2000, 345 s., kr. 350,00. - Grønnegård Christensen, Jørgen (Politica, 2001)
-