Hans-Henrik Holm, Lars Kabel, Torben Kitaj, Lars Møller og Flemming Ytzen, Verden på tilbud. Om udenrigsjournalistik og mediernes lidlandsdækning, Århus: Forlaget Ajour, Danmarks Journalisthøjskole, 2000, 210 s., kr. 198,00. - Anthonsen, Mette (Politica, 2000)
-