Niels Ploug og Jørgen Søndergaard, Velfærdssamfundets fremtid (sammenfatning resultater og indsigter fra Socialforskningsinstituttets SFI, 1999. kr. 90,00. - Peter Frølund Thomsen, Jens (Politica, 2000)
-