Carsten Bagge Laustsen og Anders Berg-Sørensen (red.). Den ene, den anden, det tredje. Politisk identitet, andethed og fællesskab i moderne fransk tænkning, København: Forlaget ’Politisk Revy 1999, 288 s., kr. 198,00: Michel Foucault, Ordene og tingene. E - Hermann, Stefan (Politica, 2000)
Carsten Bagge Laustsen og Anders Berg-Sørensen (red.). Den ene, den anden, det tredje. Politisk identitet, andethed og fællesskab i moderne fransk tænkning, København: Forlaget ’Politisk Revy 1999, 288 s., kr. 198,00: Michel Foucault, Ordene og tingene. En arkæologisk undersøgelse af videnskaberne mennesket, København: 1999,484 s., kr. 348,00.