Michael Møller og Niels Chr. Nielsen, Kunst økonomisk set, København: Gyldendal, 224 s., kr. 248,00; Hans Drachmann, Kongen og kejseren, København: Møntergården, 1999, 269 s., kr. 249,00. - Grønnegård Christensen, Jørgen (Politica, 2000)
-