Eva Zeuthen Bentsen m.fl. (red.), Når styringsambitioner møder praksis - den svære omstilling af sygehus- og sundhedsvæsenet i Danmark og Sverige, København: Handelshøjskolens Forlag/ Munksgaard, 1999, 347 s., kr. 307,00. - Grønnegård Christensen, Jørgen (Politica, 1999)
-