Peter Maskell og Gunnar Törnqvist, Building a Cross-Border Learning Region. Emergence of the North European Øresund Region, København: Handelshøjskolens Forlag, 1999, 85 s., kr. 150,00. - Redaktionen, - (Politica, 1999)
-