Per Lægreid og Ove K. Pedersen (red.), Fra opbygning til ombygning i staten. Organisationsforandringer i tre nordiske lande, København: Jurist- og konomforbundets Forlag, 1999, 402 s., kr. 425,00. - Grønnegård Christensen, Jørgen (Politica, 1999)
-