Diversificering og konvergens mellem offentlig og privat En analyse af vilkårene for arbejdsmarkedsrelationerne i de to samfundsmæssige hovedsektorer1 - Steen Madsen, Jørgen; Due og Søren Kaj Andersen, Jesper (Politica, 1998)
-