Per Boje, Ledere, ledelse og organisation 1870-1972. Dansk Industri efter 1870, Bind 5, Odense: Odense Universitetsforlag, 1997, 299 s., kr. 268,00 i løssalg, kr. 198,00 i abonnement. - Chr. Sidenius, Niels (Politica, 1998)
-