Ann-Dorte Christensen, Anna-Birte Ravn og Iris Rittenhofer (red.), Det kønnede samfund. Forståelser af køn og social forandring, Aalborg: Aalborg Universitetsforlag, 1997, 285 s., kr. 278,00. - Nexø Jensen, Hanne (Politica, 1998)
-