Per H. Jensen, Komparative velfærdssystemer. Kvinders reproduktions strategier mellem familien, velfærdsstaten og arbejdsmarkedet, København: Nyt for Samfundsvidenskaberne, 1996, s. 314, 285,00 kr. - Siim, Birte (Politica, 1997)
-