Pierre Bourdieu og Loïc J. D. Wacquant, Refleksiv sociologi - mål og midler, på dansk ved Henning Silberbrandt, København: Hans Reitzels Forlag 1996,312 s., 298,00 tor. - Mortensen, Nils (Politica, 1997)
-