Anmeldelse - Amstrup, Niels (Politica, 1997)
Bertel Heurlin og Hans Mouritzen (eds.), Danish Foreign Policy Yearbook 1997, København: Danish Institute of International Affairs, 1997, 182 s., kr. 100,00. Sven Aage Christensen og Ole Wæver DUPIDOK 1996. Dansk udenrigspolitisk dokumentation, København: Dansk Udenrigspolitisk Institut, 1997, 778 s., kr. 350,00.