Jens Peter Christensen, Ministeransvar, København: Jurist- og konomforbundets Forlag, 1997,620 s., kr. 405,00 (disputats antaget til forsvar for den juridiske doktorgrad). - Henrichsen, Carsten (Politica, 1997)
-