Niels Petersen og Helle Blomquist, Sundhed Byrokrati Politik, udgivet ved Helle Blomquist og Michael Hertz, København: Jurist- og Økonomforbundets Forlag, 1996, 260 s. - Amstrup, Niels (Politica, 1996)
-