Øivind Nordbrønd Grøndahl og Tore Grønlie (red.), Fristillingens grenser. Statsaksjeselskapet - styringsproblemer og reformprocesser gjennom 50 år, Bergen: Fakbokforlaget, 1996,237 s., NOK 275,00. - Grønnegård Christensen, Jørgen (Politica, 1996)
-