Jens Jørgensen, Søren Flinch Midtgaard og Lars Jørgensen, Skal det være som det er og blive som det var? Konservatisme ved årtusindskiftet, Højbjerg: Forlaget Hovedland, 1995,2055. - Borre, Ole (Politica, 1996)
-