Eggert Petersen m.fl., Danskernes trivsel, holdninger og s elv ansvarlighed under „opsvinget". Træk af den politiskpsykologiske udvikling 1982-86-88-90-94, Århus: Psykologisk Institut, 1996, 349 s., kr. 198,00. - Borre, Ole (Politica, 1996)
-