Morten Madsen, Hans Jørgen Nielsen og Gunnar Sjoblom (red.), Demokratiets mangfoldighed: Tendenser i dansk politik, København: Forlaget Politiske Studier, 1995,446 s., kr. 240,00. - Petersson, Olof (Politica, 1996)
-