Preben Etwil og Carsten Petersen, Offentlig økonomi - introduktion til teori og praksis, København: Jurist- og konomforbundets Forlag, 1995, 267 s, kr. 285,00 - Munk Christiansen, Peter (Politica, 1996)
-