Carsten Due-Nielsen og Nikolaj Petersen (eds.), Adaptation & Activism. The Foreign Policy of Denmark 1967-93, København: Dansk Udenrigspolitisk Institut, 1995, 301 s., kr. 295,00. - Beukel, Erik (Politica, 1996)
-