Hanne Foss Hansen og Birte Holst Jørgensen, Styring af forskning: Kan forskningsindikatorer anvendes?, København: Samfundslitteratur, 1995, 204 s., kr. 195,00, - N. Pedersen, Mogens (Politica, 1996)
-