Carsten Strøby Jensen, Arbejdsmarked og europæisk integration. En sociologisk analyse af den europæiske models etablering i EU, København: Jurist- og Økonomforbundets Forlag, 1995, 428 s. - MF, - (Politica, 1996)
-