Det Sikkerheds- og Nedrustningspolitiske Udvalg (SNU), Magt og normer i internationalpolitik: Statsdannelser, grænser og humanitær intervention, København: SNU, 1994, 144 s., kr. 60,00. - Brems Knudsen, Tonny (Politica, 1995)
-