Eggert Petersen, Jørgen Goul Andersen, Jørgen Dalberg Larsen, Knud Erik Sabroe og Bo Sommerlund, Livskvalitet og holdninger i det variable nichesamfund, Århus: Psykologisk Institut, i kommission hos Aarhus Universitetsforlag, 1994,351 s. - Redaktionen, - (Politica, 1994)
-