John Degnbol Martinussen, Samfund, stat og marked. En kritisk gennemgang af teorier om udvikling i den 3. verden, København: Mellemfolkeligt Samvirke 1994, 453 s.j kr. 195,00. John Degnbol Martinussen, Teorier om samfund og udvikling i den 3. verden, Købe - Dige Pedersen, Jørgen (Politica, 1994)
John Degnbol Martinussen, Samfund, stat og marked. En kritisk gennemgang af teorier om udvikling i den 3. verden, København: Mellemfolkeligt Samvirke 1994, 453 s.j kr. 195,00. John Degnbol Martinussen, Teorier om samfund og udvikling i den 3. verden, København: Mellemfolkeligt Samvirke 1994, 156 s., kr. 95,00.