Storm Pedersen og Lars Fuglsang, Vore nye naboer. Erhvervs- og samfundsudviklingen i de baltiske lande, Polen og Tjekkiet efter reformprocessen, København: Samfundslitteratur, 1994, 171 s., kr. 130,00. - Hilmer Pedersen, Karin (Politica, 1994)
-