Jesper Jespersen og Stefan Brendstrup, Grøn Økonomi. En introduktion til miljø-, ressource- og samfundsøkonomi, København: Jurist- og Økonomforbundets Forlag, 1994, 160 s. - Loftager, Jørn (Politica, 1994)
-