Peter Nedergaard, Internationale standarder - og deres betydning for virksomheden og samfundet, København: Handelshøjskolens Forlag, Munksgaard, 1994, 124 s., hardcover kr. 198,00. - Bundgaard Pedersen, Torben (Politica, 1994)
-