Johannes Andersen, Ann-Dorte Christensen, Kamma Langberg, Birte Siim og Lars Torpe med bidrag af Jørgen Goul Andersen og Jens Hoff, Medborgerskab. Demokrati og politisk deltagelse, Herning: Systime, 1993, 285 s. - Svensson, Palle (Politica, 1994)
-