Peter Duelund, Hvor står vi nu?, Rapport nr. l, Århus: Forlaget Klim, 1994, 111 s.,kr. 150,00. Claus Bøje og Henning Eichberg, Idrættens tredje vej. Om idrætten i kulturpolitikken, Rapport nr. 2, Århus: Forlaget Klim, 1994, 275 s. + Bilag A, B, C og Regis - Bakke, Marit (Politica, 1994)
Peter Duelund, Hvor står vi nu?, Rapport nr. l, Århus: Forlaget Klim, 1994, 111 s.,kr. 150,00. Claus Bøje og Henning Eichberg, Idrættens tredje vej. Om idrætten i kulturpolitikken, Rapport nr. 2, Århus: Forlaget Klim, 1994, 275 s. + Bilag A, B, C og Register (i alt 38 s.), kr. 295,00. Peter Schønning, Ophavsretten mellom kulturpolitik og handelspolitik, Rapport nr. 3, Århus: Forlaget Klim, 129 s. + Bilag: Forslag til Lov om ophavsret, kr. 185,00. Torben Pilegaard Jensen og Mogens Nygaard Christoffersen, Kultur og arbejdsliv, Rapport nr. 4, Århus: Forlaget Klim, 1994, 96 s., kr. 150,00. Jan W. Hansen, Gøsta Knudsen, Nils-Ole Lund, Erik Nygaard, Marius Lyhne-Knudsen, Dansk Arkitektur. Vilkår, muligheder og udfordringer, Rapport nr. 5, Århus: Forlaget Klim, 128 s., kr. 175,00. Peter Duelund, Kunstens vilkår. Om de kulturpolitiske tendenser i Danmark og Europa, København: Akademisk Forlag 1994, 299 s. + Litteratur og Stikordregister (i alt 20 s.), kr. 298,00.