Preben Melander og Peter Skærbæk (red.), Økonomistyringens udviklings- og anvendelsesproblemer, København: Jurist- og Økonomforbundets Forlag, 1. udgave, 1994, 264 s., kr. 320,00. - Munk Christiansen, Peter (Politica, 1994)
-