Peter Nedergaard, Henning Otte Hansen, Preben Mikkelsen, EF’s landbrugspolitik og Danmark. Udviklingen frem mod år 2000, København: Handelshøjskolens Forlag, 1993, 400 s., kr. 243,00. - Pedersen, Thomas (Politica, 1994)
-