Jesper Due, Jørgen Steen Madsen og Carsten Strøby Jensen, Den danske Model. En historisk sociologisk analyse af det danske aftalesystem (med English summary), København: Jurist- og Økonomforbundets Forlag, 528 s., kr. 475,00. - Lund, Reinhard (Politica, 1994)
-