Torben Beck Jørgensen og Preben Melander (red.), Livet i offentlige organisationer. i spændingsfeltet mellem stat, profession og marked, København: og Økonomforbundets Forlag, 1992, 402 s., kr. 395,00. - Grønnegård Christensen, Jørgen (Politica, 1993)
-