Sammenhængen mellem samfundsøkonomi, og tilslutningen regeringspartierne Nogle metodeproblemer, Markus’ model og en analyse af tilslutningen til KVR-regeringen 1988-90 - Nannestad, Peter; Paldam, Martin (Politica, 1993)
-