Ann Foreman: Kvindelighed som fremmedgørelse; Marxisme, psykoanalyse og kvindefrigørelse, en introduktion og diskussion, Forlaget Medusa, København 1978, 184 s., kr. 70. - Holm, Hans-Henrik (Politica, 1979)
-