Søren Geckler: Sociale Forhold, København: Nyt Nordisk Forlag, Arnold Busck,l97B. I serien "Erhverv og samfund", redigeret af Sv. Aage Hansen og Poul Milhøj. Kr. 57,50. - Chr. Sidenius, Niels (Politica, 1979)
-