Santiago Carrillo/ ’Eurokommunismen’ og staten. Indledning, oversættelse og efterskrift af Svendåge Lindhardtsen; København: Rhodes, 1977. 244 sider. Kr. 56 - Lindhardtsen:, Svendåge (Politica, 1979)
-