International politik - personlighedsspaltning eller skeløjethed? Anmeldelse af Bjarne W. Frederiksen, International politik - teorier og tilgangsvinkler, Samfundsfaglige grundbøger, Gyldendal 1977, kr. 55,-. - Holm:, Hans-Henrik (Politica, 1977)
-