Publikationer fra SUC’s projekt om kooperative virksomheder - Tetzschner, Helge (Politica, 1982)
Bjarne Møgelhøj, Det kooperative særpræg. Esbjerg: Sydjysk Universitetsforlag 1980. 68 s.. Jeppe Als, Danske virksomheder med kooperativt præg. Esbjerg: Sydjysk Universitetsforlag 1981, 123 s.. Jeppe Als og Bjarne Møgelhøj, Landbrugerindflydelse i små og store andelsselskaber . Esbjerg: Sydjysk Universitetsforlag 1981, 164 s.. Torben Bager, Brugsen - en demokratisk arbejdsplads? Esbjerg: Sydjysk Universitetsforlag 1982. 167 s.. Jeppe Als og Bjarne Møgelhøj (red.), Landbrugskooperationen i Norden - medlemsaktivitet og medlemsindflydelse. Esbjerg: Sydjysk Universitetsforlag 1982. 211 s..