Mogens Nygaard Christoffersen og Bjarne Hjorth Andersen, Åbent interview. Social forskningsinstituttets studie 41. København: Teknisk Forlag, 1982, 139 s., 35,00 kr. - Gundelach, Peter (Politica, 1982)
-