Ida F. Ferdinand og Bodil Thomsen, Byens Børn. Børns livsvilkår omkring år 1900 belyst ved eksempler fra Vejle, Åbyhøj: Forlaget Historisk Revy, 1982, 175 s, 85rno kr. - Elklit, Jørgen (Politica, 1982)
-